Our Blog

0

Nieuw: ganzenleverijs

Tegen de feestdagen moet ganzenleverijs het ultieme eindejaarsdessert worden…

Althans, dat denkt de Belgisch-Italiaanse ‘ijsgoochelaar’ Marco Pacitti. Bezoekers van zijn ijssalon in het Belgische Ukkel kunnen nu al eendenleverijs uitproberen. Tegen de kerst schakelt Pacitti over op ganzenlever.

Sinds 1971 schotelt de ijskunstenaar zijn klanten regelmatig een nieuwe creatie voor. Zo ontwierp hij de laatste jaren schepijs op basis van pompoenen, gerookte zalm, wortelen, tijm, champagne, truffelolie, peterselie, peren, geitenkaas, appels, nootjes en honing.

"Meestal valt mijn huisgemaakt ijs erg in de smaak, al zijn de reacties op het eendenleverijs momenteel verdeeld", aldus Pacitti.

 

L’article complet – De Telegraaf

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *